Pršut – sušená krkovice

Pršut – sušená krkovice

Na 100 kg hotového výrobku bylo použíto162 kg masa: vepřové maso - krkovice bez kosti, jedlá sůl, E250 konzervant, E316 antioxidant, směs koření. Skladovat do 20 °C, min. trvanlivost 120 dní. Bez lepku.

Jelení pršut

Na 100 kg hotového výrobku bylo použíto162 kg masa: jelení maso, jedlá sůl, E250 konzervant, E316 antioxidant, směs koření. Skladovat do 20°C, min. trvanlivost 120 dní. Bez lepku.

Hovězí pršut

Hovězí pršut

Na 100 kg hotového výrobku bylo použito 162 kg masa: hovězí maso, jedlá sůl, E250 konzervant, E316 antioxidant, směs koření. Skladovat do 20°C, min. trvanlivost 120 dní. Bez lepku.

Daňčí pršut

Na 100 kg hotového výrobku bylo použíto162 kg masa: dančí maso, jedlá sůl, E250 konzervant, E316 antioxidant, směs koření. Bez lepku.

Skopový pršut

Skopový psut

Na 100 kg hotového výrobku bylo použíto162 kg masa: skopové maso, jedlá sůl, E250 konzervant, E316 antioxidant, směs koření. Skladovat do 20°C, min. trvanlivost 120 dní. Bez lepku

Uherský bok

Na 100 kg hotového výrobku bylo použíto162 kg masa: vepřové maso- bok bez kosti, jedlá sůl, E250 konzervant, E316 antioxidant, směs koření.

Daňčí fermentované klobásy

Daňčí fermentované klobásy

Na 100 kg hotového výrobku bylo použito162 kg masa: – 51 % dančí maso, 49 % hovězí maso a lůj, jedlá sůl, pepř, E 250 konzervant, E 315, 316 antioxidant, E 621 látka zvýrazňující chuť a vůni, HOŘČICE, dextroza, maltodextrin, startovací kultura. Bez lepku.

Hovězí fermentované klobásy

Na 100 kg hotového výrobku bylo použíto162 kg masa: hovězí maso, jedlá sůl, směs koření s HOŘČICÍ a paprikou, E 250 konzervant, E 300 antioxidant, dextroza, startovací kultura. Bez lepku

Jelení fermentované klobásy

Jelení fermentované klobásy

Na 100 kg hotového výrobku bylo použíto162 kg masa: 51 % jelení maso, 49 % hovězí maso a lůj, jedlá sůl, pepř, česnek, E 250 konzervant, E 316 antioxidant, HOŘČICE, dextroza, maltodextrin, startovací kultura. Bez lepku.

Skopové fermentované klobásy

Na 100 kg hotového výrobku bylo použito 162 kg masa: 51 % skopové maso, 49 % hovězí maso a lůj, jedlá sůl, pepř, česnek, E 250 konzervant, E 316 antioxidant, HOŘČICE, dextroza, maltodextrin, startovací kultura. Bez lepku.

Kazdovka

Kazdovka

Na 100 kg hotového výrobku bylo použito162 kg masa: (80 % vepřové maso a sádlo, 20 % hovězí a koňské maso), jedlá sůl, směs koření, E 250 konzervant, E 316 antioxidant, startovací kultura, HOŘČICE. Bez lepku. Skladovat do 20 °C, min. trv. 90 dní. Oceněno Zlatý Ibucob 2000, Wells.

Uherák s jalovcem

Na 100 kg hotového výrobku bylo použito 162 kg masa: 50 % vepřové maso, 50 % hovězí maso, jedlá sůl, koření, E 250 konzervant, E 316 antioxidant, jalovec (1 %), HOŘČICE, E 120,E162 barvivo, droždí, kouřové aroma, startovací kultura.Bez lepku.

Kazdovka

Mufloní salám

Na 100g výrobku bylo použito 162 kg masa: Mufloní maso 51 %, hovězí maso 49 %. HOŘČICE, jedlá sůl, směs koření, konzervant E 250, antioxidant E 316. Bez lepku.

Daňčí fermentovaný salám

Na 100 kg hotového výrobku bylo použito 162 kg masa: 51 % maso z daňka, 49 % hovězí maso, jedlá sůl, pepř, E 250 konzervant, E 316 antioxidant, E 621 látka zvýrazňující chuť a vůni, HOŘČICE, dextroza, maltodextrin, startovací kultura. Bez lepku